Jag har nu nästan bestämt mig. Bestämt mig för att investera i ett heltäckande pooltak. För det går inte att komma ifrån att det vore smått underbart att kunna simma som jag vill året runt mer eller mindre. Det här är jag dessutom i starkt behov av numera, främst med tanke på att jag på senare år har lagt på mig en hel del kring midjan. Nu känner jag också mig själv rätt väl vid det här laget och det kommer liksom inte att hända att jag börjar jogga eller tar mig iväg till ett schysst gym flera gånger i veckan. Nej, ska det bli någon regelbunden träning att tala om är just pool mitt säkraste och utan tvekan bästa kort. Nyttjar jag inte detta finns risken att min kropp och hälsa förfaller i en direkt rasande takt och det vill jag till varje pris undvika, för det hela får liksom inte bli värre än vad det är idag.