Jag är just nu en smula avundsjuk på min kompis Martina. Det är nämligen så att hon varit smart nog att spara semester ända tills nu istället för att ta ut allt i somras som jag gjorde. Jag plockade ut alla fem veckorna i juli och augusti har nu alltså inte en enda dag kvar. Något som jag i efterhand ångrar ganska bittert särskilt med tanke på hur usel sommaren var i år, i varje fall vädermässigt. Jaja, men det är ingen mening med att gråta över spilld mjölk eller vad det nu heter. Fast jag önskar förstås att jag kunde hänga på Martina nästa vecka då hon ska sticka iväg på ett välrenommerat och utomordentligt högt uppskattat spa. Jag älskar nämligen spaanläggningar av alla de slag, man blir aldrig så utvilad, stark och energisk som efter en vistelse på ett spa av det bättre slaget. Men jag får allt vänta till nästa år tyvärr, livet är hårt ibland.